Fullt upp!

Fullt upp! :) Jag vet att jag får skylla mig själv, men jag har inte vart så där väldigt ledig i helgen som jag hade tänkt... Det är scoutplanering som ska göras, mejl som ska skickas, tänk som ska tänkas osv.

I lördags var Elisabeth och Kjell hemma i Bergfjärdningen på lunch. Och fika. Och, ja det blev visst nästan middag också innan vi hade pratat färdigt. Trevligt! :)
Sen skyndade jag till Älgestad på 18 års kalas. Lillalilla Maja fyllde år i söndags. Helt knäppt. I mitt huvud är hon snarare åtta än arton!

Himla fint att bara snacka och hänga, vi hade girltalk ända till fyra i söndagsmorse. Det är sånt som behövs.

Denna vecka är min kollega out of town, så jag ska försöka styra upp världen själv. Är inte avundsjuk på ungdomsledare som alltid jobbar själva.

Nu nska jag knata till gymmet och sen är det scout som gäller. Där kan vi verklgien snacka om fullt upp! (vi har minst 30 scouter...) Sen ska jag handla och sen ska jag försöka hinna städa lite för imorn är det ju bönegrupp och...

Ja, som sagt. Fullt upp!


23/1

tre veckor av jobb har förflutit. Senaste veckan har varit smått sjuk; jobbjobbjobb hela tiden! Menmen. Allt drar igång nästa vecka, så mycket planering och schemaläggande ska göras.

Idag har jag hängt med Nalle. Lunch & kladdkaka, precis som vanligt :) Trevligt, var längesedan sist.
Träna hann jag göra också. Mest styrka idag då det var nån mupp som ockuperade det enda fungerande löpbandet i typ 40 minuter. Suck.

Kvällen spenderades med mentorssamtal med Sandra och sedan var det Skaparverksta. Eller ja, det var bara jag, Ulrika och Maja-Lena, så vi satt mest och fikade istället. Vi hann igenom lite bröllop, jobbprat, pedofili, trafficking och genusperspektiv i förskolan. Fin kväll.

Sen har jag umgåtts med mitt piano och spelat Winnerbäck. Härligt! Det finns så mycket fin musik. Särskilt av just Winnerbäck :D

Imorgon är S i Årjäng och jag ska styra upp mitt liv på egen hand. Det blir intressant! ;-) Träna ska jag göra också. Helt sjukt att jag faktiskt tränar upp till sju gånger i veckan! Galet. Men skönt. (ibland blir det inte mer än tre. Men det är också bra :) )

Mår så bra!

//H

trettondagsafton

Jag har haft en lugn jul. Världens lugnaste och mest osociala. Förlåt alla. Men jag behövde ligga på soffan i Klätten några dagar och bara vara. Så blev det.
Å andra sidan hann vi spendera en del tid med Davids syskon det var ju bra. De är ju inte hemma så ofta, så då får man passa på :)

Jag älskar jul. Jag älskar att drabbas nån gång mitt i november och sedan vara uppfylld av allt mys, alla ljus och all musik. Jag älskar att tänka på jul.

Men. Jag har alltid för höga förväntningar på julen. Alltid.
Det är jag, och oftast bara jag, som bryr sig om att saker blir som de "ska". Visst, vissa saker kan absolut ändras, men det finns gränser. Och det är så SJUKT jobbigt att känna som att man är den enda som bryr sig. Eller också är det bara så att jag är självisk och vill ha det mesta som jag är van. Men ibland kan man ju undra om vissa går in på allvar för att förstöra.
Slut på gnäll.

Nyår firades i Mangskog i John&Maddes nya, gigantiska lilla herrgård :) Avslappnat och fint. Kvällens favorit hette Weber och är en liten kattunge. SÖT!
En runda ticket, en runda TP. Hemma efter tre. Gött.

Nu har jag börjat migg nya jobb. Det är galet. Galet BRA!
Tagggad till tusen och en smula livrädd. Jag ska fixa det här. Hur det än blir, så ska det minsann bli bra. Jag älskar mina tonåringar. Det är en bra början.

//Helena

RSS 2.0