lucia!

Alltså shit. Det är verkligen mastodontluciafirande här. Blev det tio tåg eller? I närheten iaf. Fem spänn på att ja nynnar sanktaaaa luciiiiaa i sömn....
Menmen, det är roligt.

Imorse lussade vi på Svenska Kraftnät i Sumpan. Sjuk seriöst! Värsta slussarna för att ta sig in, säkerhetsvakter i entren och ALLA skulle ha namnskyltar. Sjukt kul: "Helena Bengtsson, luciatåg, besöker XX,"!! Som att man skulle kunna missförstå vårt syfte där liksom, 15 pers i nattlinne och lingonkrans. Verkligen.

Ikväll hade vi tjejmys hos Fasica, det var fantastico! Riktigt riktigt trevligt, mycket glögg o mycket snack. =D
Skönt att umgås på "neutral mark" om ni fattar. Inte skolan, liksom.

Vaccinerade mig idag. Ja pappa, äntligen! =P
Var inte ens jätterädd, och vågade till och med titta när han gav Ellen spruta. * nöjd tjej *
Men: Ikväll har jag fått ondare och ondare och nu kkan jag knappt lyfta armen. Yeah! Får feta flashbacks till 6:an när jag bröt armen på samma ställe, det känns ungefär likadant. Omöjlig att röra och ont så att man vill gråta. Bra där! Hoppas det är borta imorrn. Skit bara att det är min "sova-på-arm"

Det är spännande att skriva med en hand. Men som sagt, jag har ju gjort det förr.

Kram!

det lackar mot JUL

Ja, så var det det där med regelbundenhet..

Jag har:
* sjungit på sång-julkonserten det var fantastiskt roligt faktiskt. Och lika nervöst. Eller nej, inte det, men spänt, pirrigt och spännande. typ. Det gick bra, vi kom igenom och jag tror att det lät vettigt. Himla uppmuntrande när man tar tummen ur och styr upp nåt eget. Folk är snälla. =)

* kollat på julkalendern. Alla avsnitt. De bör helst avnjutas helt färska klockan 07.15 tillsammans med 20 andra betlare iförda pyjamas och täcke. avrunda gärna med ett avsnitt Sunes jul och därefter frukost.

* Varit hemma en helg. Äkta guld! Märkligt det där. När jag bodde i Arvika var det så sjuuuukt gött o åka därifrån. Nu vill jag inget hellre än att åka dit. ^^ Det var verkligen fantastiskt att få andas hemluft, krama om David ordentligt och bara vara. Åkte hem redan torsdag, ännu bättre! Snart lov...

* Hälsat på Emma Bodin! Av en slump fick jag reda på att hennes familj skulle ner över dan på söndan när jag var hemma, så då följde jag med. Som en överraskning =D Det var hur underbart som helst att få se henne igen innan hon flyttade utomlands. Min älskade Emmadarling <3
 
* Lussat. Bara börjat visserligen, men ändå. Det bli skojs! Jobbigt bara att lära sig nya stämmor på sånt man redan kan, men det är väl bara bra antar jag. Erkänner att jag fejkar lite.

* gått på Nobelfest! Superfina Festkommittén hade anordnat det kalasfint! Uppklätt, findukat, välkomstmingel, trerätters, dans och prisutdelning. Kalas! Jag erkänner att det finaste på hela kvällen var när  i princip alla kiillar smög ut (förvånansvärt diskret faktiskt...) och sedan tågade in och sjöng en gammal fin Madrigal, typ "min hjärtevän", och avslutade med att dela ut en ros var till alla tjejer. Åhh! Jag må vara gammaldags och fånig, men det var lite tårar i ögonen då alltså. Så himla fina!
(Tack fina Jonas också, min eminente bordsherre som vara alldeles förtjusande gentlemannamässig =D)


Idag blev jag ledig. Carina ställde in musikhistorian med anledning "tja, ni skulle ändå somna allihop. Bach är väl värd lite mer respekt än så?" Sen var Mark sjuk också, tråkigt! Menmen har hjälpt till med massa disk o så i skolans kök idag, så det blev nåt vettigt gjort.

Har pratat mycket senaste tiden om motivation här på skolan. Vi är många som börjar sagga till på den fronten... Hoppas det blir bättre efter jul! Skönt att man inte är ensam iaf.

Imorrn blire lussa tidigt = sovdags nu!

kram 

RSS 2.0