Det är till att plugga och jobba.

Det är till att inte ha  tråkigt.
 
Så glad att jag har min kära Aleksandra att skriva uppsatsen (Muppsatsen! ;-)) med, vi fungerar så bra ihop. Hoppas vi inte sliter ut varandra helt efter dess veckor... Hon har bott här hos oss sen i onsdags och vi har jobbat nästan dygnet runt. Mysigt att ha henne här iaf och visa Arvika :)
 
Idag skrev vi mellan 8.30-14. Sen åkte hon hem och jag åkte till Sandvikengården för att jobba 15-21. Så från resultat och diagram till 85 hungriga tonåringar. Från en hög forskningslitteratur till en hink isbergssallad.
Det är till att variera sig. 
 
Väldigt skönt at göra något praktiskt och inte behöva tänka så mycket. Förutom när man använder skärmaskinen då, för om man inte tänker då kan det göra väldigt ont... Men idag skar jag bara leverpastej och inget annat :)
 
Pappa dök in här en sväng idag också! Väldigt trevligt. :)
 
Imorgon ska jag tillbaka till jobbet 07.30- 13.30. Sen hem en kortis, öva inför gudstjänsten, ev. ledarutbildning i Gunnarskog, möte i Gunnarskog. Jag missar både en frukost med Soheila Fors (googla henne, fantastisk kvinna) och Fotofestival i Arvika, menmen. Söndag är rep, gudstjänst och kalas.
 
Det är till att ha fullt upp :-)

Allt på en gång.

Är det inte lite så i livet? Först händer ingenting sen händer allt på en gång?
En enda radda med ketchupeffekter..
I måndags sladdade stackars David med vår bil och hamnade på sidan. Så nu har vi ingen bil längre. Men jag har en David och tack gode Gud för det! Det gick trots allt väldigt bra, men jag gick ändå och ältade hur illa det kunde gått och så där som man gör. Läskigt.
Det är lite sorgligt med bilen faktiskt. Jag är en väldigt känslosam person och jag kan ine låta bli att tycka att det är ledsamt att vår kära bil är borta. Bilen vi åkte på vår första "dejt" i. Bilen som tagit oss till Hönö och bröllopsresa och allt möjligt. Bilen där vi hade tid att sitta och prata ifred i. Utan RMM 116 hade det kanske inte blivit nåt Helena & David.. Knasigt.

Igår bokade jag och Emma biljetter till L O S  A N G E L E S ! ! ! !
Vi ska hälsa på kära Josefin i juni och det ska bli SÅ roligt. Det känns fantastiskt att ha något att se fram emot, det är en ganska mastig vår här framöver med uppsats, praktik och arbetsmarknadsekonomi...
Och Emma som är världens bästa klarade sin omtenta i juridiken så nu kan hon fortsätta programmet som vanligt. Halleluja, är allt man kan säga. Los Angeles-resan blir ett enda stort kalas :-)
 
Nu är jag i Stockholm. Sitter i fina Linneas säng, där jag ska sova inatt eftersom hon är i Florida och gör praktik.
Åkte med min snälle till svåger till Karlstad imorse. En biltur som förutom att det var trevligt sparade mig en timmes sömn, en språngmarsch till tågstationen i minusgrader och nästan 500 spänn. Inte illa! :-)
 
Nu är uppsatsplanen opponerad på, och examinatorn sa att den var oerhört välskriven. Hurra! Lite förtydlignde av syfte och forskningsfrågor, men det är a piece of cake i sammanhanget. Nu ska vi bara överleva 9 timmar opponering till så drar uppsatskursen igång sen.
 
Jisses.
 
Egentligen vill jag hem till mamma och pappa, gå promenad med Tetsuo, hälsa på farmor och farfar och mysa i soffan. Men det kan jag inte tänka på nu, för då kommer den här veckan aldrig ta slut.
 
Godnatt!
 

alla dessa examinationer..

Känns som att jag knappt gör annat än att prata om examinationer och tentor, men så är det ju en stor del av mitt liv också...
 
Jag klarade politiktentan. Halleluja! Det var det vääärsta jag skrivit hittills på universitetet så tack gode Gud att jag inte behöver göra om eländet. Resten av gruppen klarade det också, väldigt skönt. Ska bli mycket intressant att få tillbaka den med feedback nästa vecka...!
 
Nu är det vetenskaplig teori och metod som gäller = B-uppsatsplanering. Var på Hammarö och möljde mer eller mindre dygnet runt onsdag och torsdag och ändå fick vi sitta heela dagen i fredags och en hel del idag. Men nu är det bara pill kvar i alla fall. i är uppe i 17 sidor med bilagor och allt tror jag... Vi tyckte det lät mycket när läraren sa att 8 sidor minst ungefär. Hur man kan få plats med allt på 8 sidor är nu för mig en gåta. Opposition nästa vecka, Hoppas det håller så vi får genomföra studie, annars blir jag tokig! .. men den ska nog vara ordentligt dålig för att vi inte ska få genomföra den. =P
 
Nu ska jag raska iväg på möte med Internationella kommittén, sen skype med Aleks (min skrivarkompis). Nu SKA det blir klart!
 

RSS 2.0