Nyårsafton, helt plötsligt!

Äntligen har jag fått en sån där heldag när jag kan vila, sova länge, spela lite och bara njuta av livet. =) Emma Ornstein var en räddande ängel och kom hit och färgade mitt hår förut, det var trevligt på två sätt. Dels för att jag känner mig fräschare och dels för att det var gött och umgås med nån man inte sett på länge. Så himla sweet av henne att stressa hit trots att hon skulle direkt till jobbet sen.
Precis nu sitter jag och funderar över hur kvällen kommer bli. Jag och David (förlåt mig för mitt evinnerliga tjatande) ska på parmiddag med 4 andra par. Vi ska laga trerätters, spela spel och fira in det nya som kommer inatt. Dessutom firar vi tvåmånader. =)
Borde nog pallra mig och börja göra mig iordning. Det tar emot lite, men det kommer bli en bra kväll.

Gott nytt år!
//Humla


Julafton 2008

Det blev en märklig julafton.
Upp i arla morgonstund, eller nja, väckt typ nio. Julkalender och grötfrukost.
Jag var enbart bitter och grinig för att jag lovat mig själv att aldrig fira en förbannad jul till som vi brukar, men nu satt jag där igen med hela familjen precis som vanligt. Jag som inget hellre ville än att vara med David.

Paketöppning, det är ju mysigt. Förutom att jag var lika stickig och otrevlig som granen själv.
Sen var det dags att hyfsa upp sig några snäpp, från mysbyxor till finkläder, för morbror med familj var snart på ingång. =) Vi åt masssa mat. Mätt i magen.
Det var verkligen SÅ trevligt att träffa kusinerna igen, kändes som tre evigheter sedan. Blir lätt så när de bor i Uppsala, Stockholm och, hm, Skåne nånstans.

Kalle Anka och gänget. Pappa somnade förvånansvärt nog inte. Men det gjorde nästan jag. ;-) Hugne-gänget drog hem.
Vi fixade,vilade, lekte med julklappssaker och övade innan det var dags för turen upp till farmor.
Det är det bästa med julafton, att gå till farmor och farfar och njuta i ett land där julstress är ett obegripligt begrepp. =) Ännu mera mat.ojojoj. Jag kommer se ut som en Belgian Blue lagom till nyår.

Var verkligen så himla mysigt att småprata lite med dem, de är så härliga. Det roligaste var när jag och Jakob berättade om våra nytillkommna respektive i familjen. Jag har ju fått mig en David och han en Sayuri. David Johannesson var inte så svårt att komma ihåg, men att kunna säga Sayuri Kikuchi, det var spännande det!  Men vi skrev ner på ett papper, och till slut så lät det bra. =D Menmen, är man 83 bast och inbiten värmlänning, så är väl japanska namn lite överkurs.

Pallrade mig hem lite före de andra, sen bar det av till Köla kyrka. Sjöng och spelade på typ midnattsmässa. Trevligt, kändes skitbra. Så kul när många man känner är där. Min fina Erica kom dit och överraskade mig, jag blev verkligen superglad. Och min vackra Emma var där och förgyllde tillvaron som alltid =)

Nu sitter jag hemma, ensam vaken faktiskt. Trött.
Känns lite konstigt att trots att jag inte hade några förväntningar på den här materiella kallpratsdagen, så blev den, ptja, väldigt trevlig faktiskt. Tänk va trevligt att man har fel ibland.

Nu ska jag lägga mig och sova bort de resterande timmarna tills jag får träffa David igen. Han kommer på släktmiddag hit imorrn, ojojoj, första gången han är hos mina föräldrar. Men man kanske ska vara glad att det är pappas sida av släkten som kommer, han får träffa de mest normala först...;-P Längtar verkligen järnet nu, vi har inte vart ifrån varandra såhär länge sen vi blev tillsammans tror jag. (okej,okej, det är bara typ 8 veckor. men ändå!)

Som sagt, dags för nattvila. Jag går till sängs trött, nöjd över en lyckad dag och över den feta faktura skickad till pastoratet  ;-)

God natt!!
//Humla


jullov, äntligen!

Jag är visst inget vidare på det här med bloggeri...Svårt att skriva ofta, menmen. :P
Extra välkommen till dig som hittat hit genom min krönika i nwt!!

Det har varit två fullproppade veckor med skola och konserter. Har haft tre kursavslut nu, med trebokstavsbetyg i alla tre. Känns SÅ himla bra! Vill verkligen hålla mitt snitt över 18 i slubetyget.

Konserter har det varit med både kammarkören, blockflöjtsensemblen och skolkören. Det sistnämnda var jobbigast, insåg att det var sista gången vi får göra den konserten. Hoppas verkligen att man får hoppa in igen i framtiden... =)

I fredags hade vi skolavslutning, med sjungelisjung i kyrkan. Också lite sentimentalt för min del, men jag är ju så förbaskat blödig. Fick spela en av min egna låtar också, det var coolt. Nervös och handsvettig, så plektrumet höll på att smita, men det gick rätt bra faktiskt. Reclaim the Cristmas heter den, lägger nog upp texten någon dag tror jag.

Helgen tillbringade jag hos min älskade Davids familj halvvägs ute i ingenstans. Så himla skönt att komma bort och ändå känna sig som hemma. Bara mysa, se på TV, baka julgodis och umgås. =D Repade med Nina, Isabell och Carina inför julafton också. Gick bra, och fick reda på att vi får massa pengar, det är trevligt.

idag har jag suttit på trafikskolan med den äcklig körkortsteorin. kom ett steg längre iaf. Sedan färgade jag Ylvas hår ännu rödare än det var förut. =) Pratade nyss med David. Himla konstigt vad fort man vänjer sig vid att vara med varandra, nu saknar jag honom så det svider. menmen.

Nu är det strax dan före dopparedagen, med alla paket och sånt. Jag och David bestämde att vi skulle hitta på nåt ihop, istället för att köpa nån pryl som julklapp, så vi har beställt musikalbiljetter i i Sthlm i mars!!Längtar redan... =D

Jag ska se färsigt på Jeff Dunham, sen ska jag sova. Godnatt mina vänner!

bless //Humla

jättemycket helg!

Puh. Trött efter en mastodonthelg.

Fredag: GodIsmöte i kyrkan. Programledare och ansvarig för alla pusselbitar. Roligt men krävande.

Lördag: Världens bästa dag, typ. Storstädade lägenheten från golv till tak hela dagen. Sen blev jag hämtad av min fine David, och vi åkte hem till hans familj. Myste i TV-soffan och bakade mys-pepparkakor med Davids lillebror (ordet låter lite fånigt, med tanke på att han är nästan ett år äldre än mig...;-) ) och hans tjej.
De är verkligen världens gulligaste familj, vilket gör mig till den lyckligaste tjejen på jorden. Tänk så det kan bli. =D Thank you, God.

Söndag: Lite märkligt att vakna någon annanstans än hemma. Men bra-märkligt. In till stan på gudstjänst, sen hem till mej. På kvällen for jag och Linda till metropolen Gunnarskog och spelade lite julmusik. Träffade mina päron och sen åkte vi hem.

Nu sitter jag och är fascinerad över hur allting förändras så sjukt fort. På typ sex veckor har mitt liv vänt sig sprätt uppochner, eller ja, liksom vänt sig från att ha haft uppsidan ner till att ligga åt rätt håll igen. Känns lite overkligt.
Känsloläget nu, är stressad över skola, men nöjd och förbaskat lycklig. Gött. 

"Du gav mig gåtorna tillbaks, du gjorde mig lycklig och förvånad" (My beloved LW, hoppas för din egen allmänbildnings skull att du känner igen textenraden. För den låten är ta mig tusan en av de vackraste som någonsin skrivits)

kram //Humla

RSS 2.0