Höstlov!

Så, efter en intensiv, rolig, lärorik och fantastisk tema vecka, så blev det till slut lov!
Fett gött. Men som sagt, jag lärde mig mycket den veckan.

Tåg hem på fredagen till min älskling. Hälsade in i hans fina lya, jag var grymt nyfiken på allt som hänt där sen sist! Sen tonår.

Helgen bestod av 26-års-kalas, slappa hemhemma och en tur till Challa.

Måndag skulle jag äntligenäntligen åka till min bästa i Ljungskile! MEN: då tyckte min kropp att "hm, nä här tar vi och timar in en förkylning!" så det blev en omöjlighet att åka. Himla bajsgrejer! Bitter.

Har därför tillbringat två o en halv dag i davids soffa, tyckandes synd om mig själv. Menmen, nu är jag typ frisk iaf, så idag blir den planerade karlstadsturen av åtminstone! Jag ska alltså äntligen träffa min lilla kusinbebis =D

Nu: duscha.

//H

Projektvecka


I helgen har jag haft guldbesök! Ylva har varit här och hälsat på =) Gick ut på fredagen med Agnes, Petter och Erica, och lördagen spenderades smått spontant hos Erica på Kantorsvägen i Uppsala. (Jag tycker om den stan. Väldigt mysigt faktiskt.)
Inte lika kul: När jag skulle ta mig ensam från bussen till tåget mot Sthlm i Uppsala, så gick jag vilse... Mörkt, mycket fylla på stan och inte alls särskilt trevligt! Efter en liten bön och lokalisering med hjälp av domkyrkan så hann jag iaf till tåget. Tack för det!


Denna vecka har vi projektvecka här på skolan = välj två låtar, skriv kompskisser och repa med ett band i 20 min per låt. Häpp! Har pysslat med skisserna under helgen, och Till sluuut blev de klara. På förmiddagen idag så repade vi pop/gospel/soul-låtarna och jag skulle alltså leda bandet genom "Can't buy me love".
SNACKA OM ATT GÖRA SAKER JAG INTE VÅGAR!!
För o my God, jag har aldrig riktigt fattat hur man kan va så nervös att man vill spy, men idag lärde jag mig hur det känns. Det var ta mig tusan det värsta nånsin. Det märktes nog, för alla var oerhört snälla mot mig... Tack finaMarina för att du är så himla lugn o snäll! 

Ja tjena, jag överlevde och tänker att resten av veckan åtminstone inte kan bli nervösare än det. Varför ger man sig in på sånt här?

Nu ska vi repa körstämmor, det är iaf nåt jag har provat förr!

puss /H


tuesday


Åh vad jag avskyr att vakna på fel sida. Med huvudvärk och stress ända ner i magen. Andningen uppspeedad och allmän förvirring. Tur att jag får vara flexibel här! Sov länge.

Igårkväll var rätt fin. Övade för lite, men såg på film med Lina o Mia, det var grymt trevligt! Kom på att jag saknar att ha en bönegrupp här, man kanske skulle styra lite i det. Hm. 

Idag hade vi lunchkonsert med bruksensemblen! Ojojoj, jag hade roligt och tyckte vi var duktiga iaf =D
Vi spelade "You really got me", "Hot n' Cold", "Yellow" och "Can't take my eyes of you". Och jag sjöng på Hot n' Cold! Det ingår i mitt "göra-saker-jag-inte-vågar"-projekt. OMG, det är verkligen nåt jag inte vågar. Men det gick ju det med. Benen skakade som nå himla maraccas, men jag kom igenom iaf. Och DET var viktigast! Jag är stolt.

Ikväll är det sångkonsert här, det ser jag fram emot! Lite synd att jag inte ska va med, men jag hade nog attt oroa mig för kände jag. Det kommer bli grymt ikväll och det ska bli extra kul att höra bibelfolket sjunga =)

Konstigt att inte va hemma nu i veckan förresten. Älgjakt på G! Inte för att jag brukar va nå vidare engagerad, men det är ändå nåt särskilt... Särskilt när man väntade på bussen och bil efter bil åkte förbi med skogsklädda människor. Eller när de gick förbi med hunden påväg ut i skogen. Förväntan i luften på nåt vis. I år är brorsan ute med eget gevär för första gången! Måste kolla hur det går.

Nu står öva, promenera, äta, städa och skriva kompskisser på schemat. Fem spänn på att hälften inte blir gjort. Men det gör ju inget!

//Helena

oktoberbröllop och mastodontIKEAtur!


Hemmahelg! igen... =)
Haha, denna helg hade jag faktiskt en extra fin anledning att åka hem, jag har varit på Bröllop!

Åkte hem med mitt mittpådagentåg, så jag var i la Stada redan strax efter fyra. DET är fantastiskt bra!
Insåg i Karlstad att Rickard o Joel satt på samma tåg. ^^ Sånt där är typiskt! Sällskap därifrån iaf. =)

Lördagen tillbringades alltså i Brunskog på Bröllop: AnnaCarin & Andreas. Det var HELT underbart! Vackert, ovanligt, mysigt, höstigt, lättsamt, trevligt, Jesuscentrerat, jättemycketmat-igt, roligt och typ alla andra positiva ord i min vokabulär. Verkligen nåt i min stil, jag har alltid varit mer för hösten än sommaren egentligen. Sen gjorde det strålande vädret sitt till också förstås. Menmen, inspirerande... ;-)

Idag har jag och min älskling gjort IKEA. Mina fina svärisar kom efter som smakråd, det var välbehövligt! Myycket prylar blir det... Bokhylla och skrivbord + typ tre miljoner saker man måste ha i en lägenhet. Lite trött i benen efteråt.

Skjutsad till tåget i Karlstad, läste Shane Claiborne och sov på tåget, och sedan den numera invanda kvällspromisen hem till Betel i mörkret. 

Sjukt jobbigt att jag inte längtar hit. Att det inte känns helt bra att komma tillbaka. Att jag vill härifrån. Har en stressig vecka framför mig. Det är därför. Jag fungerar inte då.
Fortsätter det att kännas så här, så vette tusan om de är så mycket idé alltså. Borde kanske åtminstone byta linje till bibel-skapande eller nåt. Då skulle jag slippa en del press... Vet inte. Det få tas tag i en annan gång.


Det riktiga guldet den här helgen var iaf att träffa min finaste Emma som också var hemma på bröllop. Vi har inte setts sen den veckan jag flyttade. Och det är alldeles på tok för jättelängesen! Shit, jag märker verkligen att jag blir en sämre människa av att inte umgås med henne. Jag älskar dig!
På imorrn får hon reda på vilket land hon ska flytta till i december. Jag är inte så road. Om än glad för hennes skull. Men faktum kvarstår: Asien ligger inte i Stockholm = way to långt från mig. Så det så.

Tack fina Kristina också, det var härligt att träffa dig i helgen! Du är SÅ fin, och det värmer verkligen att du bryr dig så. Vet inte om det märks, men jag bryr mig väldigt om dig också.


Nu ska jag peppa upp mig lite, sova gott och hålla andan en vecka till. Sen kommer Ylva hit!

Krams  
//Humla

Det eviga mantrat



Det är så märkligt med dagar när man är stressad ända ner i magen. Man har har tusen saker att göra. Massor att tänka över. Och ändå orkar man inte ett endaste dugg.

Det har varit en oproduktiv dag i mitt liv.

Mycket spelande dock, bruksensemble X 2 +  en rejäl förberedelse inför andakten på fredag. Känns fint.


Allting känns mer och mer hemma. Mer och mer kärlek. Det kommer bli bra. Och framförallt!!: 
     
"Det är kul med musik, det är kul med musik, det är kul med musik."
som David Engström skulle sagt.


Nu ska jag se på Vänner, och sova djupast möjligt.

/Yours truly


Hemvändarhelgen numero UNO

Sådärja!
Då var 2009-års Mârten avklarat. Jag åkter hem redan på torsdan, det var guld minsann, det är liksom antalet kvällar hemma som räknas, mer än dagar på nåt vis.

På fredagen fick jag hjälp av min svärmor (eller blivande, kanske man ska säga?) att färga håret, handlade joggingskor med mamma och passade på att klippa mig (PAGE! =)). Dessutom fick jag äntligen tummen ur och var på fotscanning på Hagapraktiken! Märklig grej, fick reda på precis hur jag belastar mina fötter (Precis helt fel mot hur man ska, typ) och väntar nu på mina jättepersonliga skoinlägg =)

Lördagen spenderades i Arvika, med ett antal tusen till, och jag inhandlade det klassiska/obligatoriska strumporna. Flyttade in lite i Davids jättefinanyahärliga lägenhet. Längtar tills den är färdiginredd,tapetserad och så. Och tills det står ett namn till på dörren... ;-)
Gick ut på kvällen. Typ klassträff på discokollektivet, det var fint! SÅ kul att se så många igen (alla var inte där tyvärr). Det händer mycket på fyra månader, är väl det man kan säga. 
   
Mazdakombo på Ritz sen, jag och Erica gick dit. Och fann att vi var typ helt själva!! Spelningen sköts fram och fram igen och till sluuuut började de spela typ kvart i ett eller så. Då var vi väl kanske 25 pers eller så på dansgolvet...Jag hann få en ordentlig catch-up med Erica, och fick höra Davids fantastiska rappande, så det var helt klart en lyckad kväll =D

Söndagmorgon vaknade jag hemma, av att min fina familj kom med frukost o paket, o sjöng.=) Släktkalas på eftermiddagen = mycket tårta och mycket folk. Det var trevligt. Tänkte klå min bror i mitt nya frågespel också, det gick inte så bra. Men jag kom inte sist iaf.
På kvällen tog jag och David en Månskenspromenad och såg på Harry Potter 5. Lade oss ganska tidigt. För att..

kl 04.50 på måndagmorgonen ringde min klocka. TIO I FEM. Det är liksom natt då.
Pappa skjutsade mig till tåget. Pratade med Martin Lindahl till Kil, men sen hade jag ingen att prata med, så då sov jag. Hela vägen, faktiskt.

Hem till Betel. Men vänta nu, det ligger nåt vid min dörr?! Vad.. Jo, en chokladask och ett jättefint kort! Tackotack, ni anonyma änglar som gjorde min dag!

Tack alla ni som uppmärksammat mig, både för födelsedag och nya håret. Min måndag var verkligen fantastisk tack vare er.

Pianokonsert ikväll. Inte nervös riktigt, utan mer typ spänd. Gick ganska bra iaf. Men jag har typ bara övat på den, så Göran lär väl få krupp på onsdag när jag är dålig. Menmen.

Nu ska jag sova, och drömma vackra drömmar.

KRAM //Humla 
 


RSS 2.0