Sådär osvenskt stolt.

Det är jag verkligen. Fick tillbaka Samtalsanalysen och så här lät bedömningen:

Helena!

En mycket välskriven och tydlig analys. Du diskuterar och resonerar kring centrala begrepp, teorier och metoder vilket visar på en mycket god kunskap om vägledningssamtal och kursens innehåll. Du ger flera belysande exempel från dina samtal med kopplingar till litteraturen samt drar relevanta slutsatser utifrån gjorda erfarenheter. Det framgår också att du har god förmåga till självreflektion. En eloge för det sätt du använder litteraturen, jämför och ställer olika teorier emot varandra, vilket visar på ett kritiskt analytiskt förhållningssätt kursens innehåll.

Bedömning A

Mimmi Malmer

Ahhhhh, va gött! Hårt arbete betalar sig.
Två dagar fick jag njuta av den vinsten, nu är det dags för nästa tenta, det kommer kanske inte gå lika bra.
Läs det här:

I denna uppgift ska du beskriva utbildningsväsendets och utbildningspolitikens förändring under de senaste decennierna, både ur ett nationellt och internationellt perspektiv. Beskriv och diskutera förändringar avseende styrning och reformer. Identifiera olika perspektiv eller aspekter av någon eller flera av dessa förändringsprocesser i kurslitteraturen. Du ska också beskriva hur olika företeelser inom området vägledning kan förstås ur ett styrningsteoretiskt perspektiv och på ett självständigt sätt diskutera hur utbildningspolitiken och styrning kan påverka studie- och yrkesvägledning. Diskutera särskilt hur synen på livslångt lärande och/eller ökad internationalisering får betydelse för studie- och yrkesvägledning. Du ska referera utförligt till minst fem titlar i kurslitteraturen.

Man kan ju tycka att de åtminstone kunde formulera frågorna ordentligt och inte blanda sjutton frågor i ett. Nåväl, imorgon jobb på Sandvikengården, annars är det tentabubbla som gäller denna vecka.

Lev väl!
//Helena

 


Kommentarer
Postat av: Elisabeth o Kjell

Grattis! Sträck på dig ordentligt och njuuuut!
Ta med dig den goa känslan in i nästa tentabubbla, så kanske det går ännu bättre... man det är förståss en stor nackdel ;) ... bättre kan det knappast gå!
Kram!

2013-12-09 @ 19:58:45
Postat av: Nalle

Jag läste politik! Jag blev intresserad. Hojta om du behöver spåna. Jag pratar ju utbildning inom politiken då och då. ;)

2013-12-09 @ 20:26:58
Postat av: Far

Du är bäst!!
Kram

2013-12-10 @ 09:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0