fixardagar

Hej!

Nu har jag skrivit klart den där hemtentan i utvecklingspsykologi. Blev lit fundersam hur de tänkt sig, för det var tre små frågor på totalt 3,5 sidor om vi fick sju hela arbetsdagar, alltså 56 timmar att göra. Det tar inte 56 timmar att skriva 3,5 sidor, så det kändes nästan som att jag missat nåt... Menmen.

Skrev typ klart i onsdags (har den hos Nalle på korr nu) och har såleds varit ledig igår och idag. ovanligt :)

Två fixardagar står på schemat. Igår var jag på både esteternas och fiskens luciatåg, hängde med Maja ett tag, gjorde massa saker till bröllopet och träffade David.

Idag står städning, tvätt, mer bakning och bröllop på schemat. Ska försöka packa min första flyttlåda också :)

Jag åker till Stockholm på måndag, och är lite bitter på det. Inte läge att åka bort veckan före bröllop... Menmen, det måste göras. Då kanske vi ÄNTLIGEN får resultatet från förra tentan också, jag får psykbryt på det där snart. De har max tre veckor på si att rätta, på måndag är det FEM veckor sen vi lämnade in. Jag blir trött, för det är ju extra viktigt med feedback så här i början.

Nåja, fixardag var det. Ska passa på att tvätta mattor i grovtvättstugan innan jag flyttar, välbehövligt.

Jag insåg just att mina lediga fixardagar är mer uppstyrda än skoldagar... Oops. Det är väl så jag fungerar helt enkelt.

15 dagar till fru.

kram!

brudklänning och tentaplugg

Igår fick jag hämta hem min brudklänning! :)

Mycket provande och grejande, men till slut satt den bra. Jag fascineras fortfarande av hur folk verkar tro att man måste vara dyngsmal för att få gifta sig. Eller att man absolut vill se så ut. Jag sa: "Jag tycker den är lite tight här, jag får inte ordentligt med luft" och får svaret; "nej men den sitter bra så."
Dumt. Klänningen ska väl ändå passa mig och inte tvärtom?
Hon fick allt sy ut den ändå. Jag kommer var snyggast i världen ändå, dyngsmal, eller inte =P

Det blev en heldag med pappa i Degerfors, Karlstad och IKEA, supertrevligt! Längesen vi hade så mycket kvalitetstid.

Kvällen innebar föräldraträff och mera planering. Vi fick mycket gjort!

Idag har jag jobbat en halv stund typ, gick på julvandring med Fisken-barnen. Sen har jag försökt tentaplugga med spränghuvudvärk. Det är en bedrift i sig det. Imorrn börjar hemtentan och det är bara att hoppas att den inte är för krånglig.
Sjukt frustrerad på att vi inte fått resultaten från förra kursen än, hade varit bra med feedback innan tentan imorrn... Menmen. Nu ska jag träffa internationella kommitten och sen ska jag bädda ner mig i soffan resten av kvällen!

krams //Humla

RSS 2.0