jag är en biblare :)

Nu borde man kanske sammanfatta allt som hänt sen jag skrev sist... Hm.

Jag har bytt linje! Är numera en (nästan) fullfjädrad biblare med allt vad det innebär + lite till. Håller kvar lite musiklektioner så jag inte alldeles tappar fokus :) Känns riktigt bra, även om jag såklart saknar vissa delar av musiklinjen. Typ Kören.
Det är lite märkligt att vänja sig tillbaka vid att sitta och lyssna en hel förmiddag igen, men det är ju åtminstone intressant, till skillnad från mycket tjafs i gymnasiet.

Jag har hängt hos Nenna en helg och degat. Det är vi bra på. Eller ja, vi knatade över halva söder också, så helt lame var vi ju faktiskt inte!

Jag har varit hemma en helg och spelat på dooop! Mitt knasgulliga kusinbarn döptes i Grava kyrka, det var mysigt =)

Jag har mosat en bil... På väg till dopet, eller egentligen repet innan, så tyckte vägen att jag inte skulle åka på den längre. Kom väl på snösträngen eller nåt sånt, så jag kraschade rakt in i vägräcket i hårnålskurvan i Jössefors. Himla onödigt! Blev ASRÄDD. Hade ju bråttom, men körde faktiskt inte ens fort, även jag inser mina begränsningar, särskilt som jag kört typ tre gånger sen i sommar.
Hursom kunde jag köra de få metrarna fram till närmsta bussficka och kliva ur. Sån tur var, så körde David typ fem minuter efter mig, så räddningen var nära =) Hjälpes alltså, vad läskigt det var hela grejen. En stor bit av kofångarplasten var borta (måste ha flugit över räcket ner mot sjön *gulp*), en lampa hängde löst, ett fett HÅL i däcket och hjulupphängningen var alldeles tilltryckt. Så kan det gå....
Jag och Martin fick låna guld-Davids bil till Karlstad så vi hann till dopet. Var ju inte aspepp på spelning då, men i efterhand så var det nog bra att koncentrera sig på nåt annat.

Gudstjänst i Centrumkyrkan i Sundbyberg. Det var fint! Betelfolk spelade och Patric Forsling preachade.

Avatar i 3D har hunnits med! Fantastiskt. Det må vara både dyrt, en traditionell story, inte perfekt, en propaganda-film och whatever, men jag gick på det. Stenhårt.  Jag kanske är lättimponerad, men eftersom det bara gör mig gladare så tänker jag inte klaga :)
Shiet alltså, jag tyckte det var så....vackert. Det är nog bästa ordet. Hela filmen är V a c k e r. Hoppas Daid vill se den igen med mig.

Så. Det var väl typ allt. För att vi chillar på Betel det gör vi så mycket att inlägget skulle bli tre km långt om jag skulle beskriva alla gånger! :)

Imorgon väntar Temadagar "Framtiden kyrka" och jag tycker lite synd om rektorn och de som håller i det. Inte många är pepp kan jag säga... Dumt att det ligger så tidigt, folk vill liksom bara komma igång med sina lektioner också blir allt inställt liksom. Menmen, jag tror det kan bli spännande. (Peppar,peppar fick just en ny innebörd!Haha)

Om typ 45 minuter fyller min allra käraste vännina 20 år. Eller ja, hon fyller faktiskt NU för klockan är väl närmare morgon i Kina vid det här laget... GALET att inte få fira hennes stora dag med na! Ojojoj. Men det slog mig häromdan att jag kanske firar min  dag i Kongo. Hoppsan var ordet =)

Jag är astrött om dagarna och har nån skum huvudvärk, så jag better go to sleeep nu. Hm. Tycker det borde räcka med 8 h per dygn. Gruff också! Ingen som villl ha sällskap till solen? =D

Godnatt
//Helena

världens bästaste jullov.

Jag har haft ett helt fantastiskt juuuullov! Förutom att det är jobbigt att leva i ryggsäck, så har det varit perfekt. Bara mysa, hänga med familjen, baka julgodis och chilla järnet. Fy kaen va perfekt alltså.
Orkade inte riktigt ta tag i "träffa vänner projetet", och när det väl var på G så funkade det inte. Men på nåt vis var det skönt. Det jag behövde mest var att vara med min kärlek och vara ledig. Så det kanske var lika bra att det inte blev så mycket rännande. Önskar att jag hade pallat att gå ut en kväll bara, det hade vart kul. Menmen jag kommer hem var och varannan helg i vår känns det som, så det hinns väl det med.

Nyår firades med Davids "gamla" kompisgäng, hemma hos Erica o Patrik I Årbotten.  Fantastiskt =) Inte för att jag känner nån av dem så väl (än) men det var riktigt trevligt.

Har jag sagt förresten att jag och David ska på bröllop i sommar? Jag kan ju säga det igen i så fall, det ska bli SÅ roliigt! Nisse och Ida, i juni. Åh, det kommer vara så fint.

Nu har skolan dragit igång igen, så jag är tillbaka i Stockholmet. Eller dragit igång är verkligen fel ord. Två lektioner på torsdag och ledig på fredag. Jag blev lite bitter, kunde liksom vart hos David i fyra dagar till... Men, det är väl lika bra och vänja in sig här. På tal om skola, jag funderar på att byta linje. Är verkligen inte sugen på en termin till som i höst, på nåt vis... Hum, det är svårt. Funderar på att prova Bibel/Skapande istället. Ska gå med dem måndag o tisdag, så får vi se.

Sen har jag tänkt mer på hösten också!  Nu känns det så här: Om inte jag o Emma drar till Norge och jobbar asset av oss, så vill jag gå Apg29 i Kongo Brazzaville!!! Det du! =P Det är alltså en lärjungaskola i tremånader, svenska basen är på Karlskoga där man är i två veckor innan äventyret börjar på riktigt. Det handlar om att lära sig evangelisation och det kristna livet i praktiken. Så himla spännande! Tänkte ta upp franskan lite i vår, det känns gött.
Ska börja fylla i ansökningsblanketter och sånt snart. Men om jag ska kunna gå det, så måste jag verkligen jobba i sommar. Konsum? =D

I helgen är jag hos Nenna och hänger. Vandrade runt halv innerstan igår, och idag r det helgkoma som gäller. Borde åka hemåt snart.

Nästa helg är det dop på G! Världens sötaste kusinbebis ska dopas i Grava =)
Ska öva lite inför det ikväll.

Kramkram

RSS 2.0