Australien bliiiiiir!

Dagen har spenderats i kyrkor, först i Arvika och sen i Årjäng.

Gudstjänst, rackarns trevligt. Sayuri predikade. Kosade lite med favoritskruttplutten Minja (Hur kan en så liten människa göra en SÅ glad? :) ) Fikade Semlor.

Sen åkte vi till Årjäng för Limastorträff. Nice! Känns som att det går en del på rutin, men att vissa delar förbättras och kluras om. Det är bra med viss förändring tror jag. Det är visst 30e lägret i år tror jag?
Jag har hand om insamlingen tilll Luozi och Lovsången, kan lätt erkänna att jag är stressad över det. JAg vill så mycket! Ska välja sånger ordentligt och göra en powerpoint, så blir det nog bra.

Det är verkligen mycket nu. Känns som att det är det enda jag skriver.... Men det är sant.

Det roligaste som hänt sen sist är iaf att jag och Josse äntligen bokat vår resa till Australien! Knäppt. Har kompisar som bor där i ett år, så då får man ta chansen... Två veckor i sommar är vi borta.(Ja det är vinter där då, men i norra Australien är det typ som svensk sommar fast utan regn... Ja tack!)
Bara det gör en ju pepp på att jobba ordentligt för att spara ihop till det. Jag knäcker lite på Fisken när jag är ledig också, det är trevligt.

Som alla andra är jag förundrad över att det alltid är mellanakter och programledare som är bäst i mellon. Vi följer den smått slaviskt med tonåringarna i kyrkan. Trevligt :)

//Helena

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du, det låter som ett minst sagt knökat schema! Kom ihåg att andas.

Så roligt att åka till Australien. :)

Ni kanske hinner med en tripp till gbg innan dess också? Välkomna!

Kram Frida

2012-02-22 @ 12:18:42
Postat av: josse

Åh det kommer bli så roligt!!!:) längtar!!

2012-03-05 @ 09:51:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0