Hemvändarhelgen numero UNO

Sådärja!
Då var 2009-års Mârten avklarat. Jag åkter hem redan på torsdan, det var guld minsann, det är liksom antalet kvällar hemma som räknas, mer än dagar på nåt vis.

På fredagen fick jag hjälp av min svärmor (eller blivande, kanske man ska säga?) att färga håret, handlade joggingskor med mamma och passade på att klippa mig (PAGE! =)). Dessutom fick jag äntligen tummen ur och var på fotscanning på Hagapraktiken! Märklig grej, fick reda på precis hur jag belastar mina fötter (Precis helt fel mot hur man ska, typ) och väntar nu på mina jättepersonliga skoinlägg =)

Lördagen spenderades i Arvika, med ett antal tusen till, och jag inhandlade det klassiska/obligatoriska strumporna. Flyttade in lite i Davids jättefinanyahärliga lägenhet. Längtar tills den är färdiginredd,tapetserad och så. Och tills det står ett namn till på dörren... ;-)
Gick ut på kvällen. Typ klassträff på discokollektivet, det var fint! SÅ kul att se så många igen (alla var inte där tyvärr). Det händer mycket på fyra månader, är väl det man kan säga. 
   
Mazdakombo på Ritz sen, jag och Erica gick dit. Och fann att vi var typ helt själva!! Spelningen sköts fram och fram igen och till sluuuut började de spela typ kvart i ett eller så. Då var vi väl kanske 25 pers eller så på dansgolvet...Jag hann få en ordentlig catch-up med Erica, och fick höra Davids fantastiska rappande, så det var helt klart en lyckad kväll =D

Söndagmorgon vaknade jag hemma, av att min fina familj kom med frukost o paket, o sjöng.=) Släktkalas på eftermiddagen = mycket tårta och mycket folk. Det var trevligt. Tänkte klå min bror i mitt nya frågespel också, det gick inte så bra. Men jag kom inte sist iaf.
På kvällen tog jag och David en Månskenspromenad och såg på Harry Potter 5. Lade oss ganska tidigt. För att..

kl 04.50 på måndagmorgonen ringde min klocka. TIO I FEM. Det är liksom natt då.
Pappa skjutsade mig till tåget. Pratade med Martin Lindahl till Kil, men sen hade jag ingen att prata med, så då sov jag. Hela vägen, faktiskt.

Hem till Betel. Men vänta nu, det ligger nåt vid min dörr?! Vad.. Jo, en chokladask och ett jättefint kort! Tackotack, ni anonyma änglar som gjorde min dag!

Tack alla ni som uppmärksammat mig, både för födelsedag och nya håret. Min måndag var verkligen fantastisk tack vare er.

Pianokonsert ikväll. Inte nervös riktigt, utan mer typ spänd. Gick ganska bra iaf. Men jag har typ bara övat på den, så Göran lär väl få krupp på onsdag när jag är dålig. Menmen.

Nu ska jag sova, och drömma vackra drömmar.

KRAM //Humla 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0